Vakantie Rutte minachting kiezers

De verkiezingen zijn ruim 4 maanden geleden en we zitten met een demissionair kabinet met een grote PVDA. We worden vertegenwoordigd door een volksvertegenwoordiging die we niet willen hebben. Wie stemt er tenslotte nog op de PVDA? Leraren misschien? Dan moet je als leraar toch wel weinig onderlegd zijn en als ouder hopen dat je kind niet door zo iemand worden onderwezen. Want na jaren in de regering te hebben gezeten is er niet naar ze omgekeken. Tenslotte Ascher  of Samson dat was belangrijker.

Elke volk krijgt de leider die ze verdiend? Maar een Premier die nu op vakantie gaat? Dat hij leugen op leugen stapelt en feiten verdraaid ja dat hoort nu eenmaal bij het beroep politicus. Maar gewoon op vakantie gaan?
Ik weet niet wat ons als volk bezielt om op VVD, D66, CDA en PVA te stemmen?
Moeten we constateren dat we als volk al zo lam geslagen zijn dat onze toekomstige leiders gewoon op vakantie kunnen?