Opvolger Asscher al bekend. Felix Rottenberg speelt al vroeg de beul

Een paar weken geleden melden we al het onderstaande stuk
Dat de PVDA er Felix Rottenberg al de beul gaat spelen op de verkiezingsdag zelf is verre van netjes.

Wordt Asscher geslachtofferd? Dat de PVDA de verkiezingen gaat verliezen is een feit. Achter de schermen is men al bezig met de opvolging. Dijsselbloem en Timmermans zijn de voornaamste kandidaten.  Slechter dan 6 zetels zullen ze het eventueel niet doen. Asscher wordt opgeofferd aangezien er deze verkiezingen niets meer te halen valt. In de oppositie zullen Dijsselbloem of Timmermans zich dan moeten profileren. Bij de PVDA gaat men er vanuit dat de volgende verkiezingen snel zullen volgen. Of de kiezer dit snode plan over 4 jaar waardeert is nog maar de vraag en komen de opvolgers te laat.

Eén gedachte over “Opvolger Asscher al bekend. Felix Rottenberg speelt al vroeg de beul”

  1. Mijn stem heeft Asscher! Ik stem normaal niet PvdA, en al nooit op een lijsttrekker, maar vandaag heb ik het toch gedaan. Zijn reactie op Wilders gisteravond heeft de doorslag gegeven.

Geef een reactie