Er zit spanning in de peiling

Er is een getouwtrek gaande tussen de partijen  PVV, VVD, VNL en FVD en een niet geheel onbelangrijk potje. En zeker niet voor het CDA en Groenlinks. Mochten de VVD verliezen dan is Buma of Klaver zomaar de volgende Premier.

Eén gedachte over “Er zit spanning in de peiling”

  1. Dat zou pas echt een ramp zijn voor het land; Buma of Klaver!
    Buma gaat slechts voor het pluche en lult net zo de wind waait. Klaver is zo nagemaakt en denkt met z’n opmerking dat de helft vrouw moet zijn in een kabinet dat hij daarmee de sympathie wint van de vrouwen?! Wat een aanfluiting! Je moet de beste op een post zetten, als dat een vrouw is is dat heel mooi.
    Laat Geert maar eens goed de bezem door Den Haag, Nederland en Europa halen. De Haagse elite heeft gefaald in het kwadraat en betaald daar nu, zeer terecht, een hoge prijs voor. Nog meer de PVV in een hoek zetten zal de irritatie, frustatie doen toenemen en de PVV de grootste partij gaan maken straks. Onomkeerbaar en het gaat gebeuren, eindelijk gerechtigheid. 2/3 tot 3/4 van de bevolking is het helemaal zat en gaat keihard afrekenen met de elitaire politici.

Geef een reactie