Kiezers PVV stappen over naar VNL en FVD

Van de voormalige PVV stemmers in de peiling stappen de meeste over naar VNL en Forum voor Democratie.
Als we vragen aan PVV stemmers wat hun tweede of derde keus is zijn deze partijen ook sterk vertegenwoordigd.
Als je vraagt aan mensen die nog niet weten wat te stemmen zijn VNL en FVD ook nog hoog vertegenwoordigd als mogelijkheid.
Je zou zelfs kunnen zeggen dat als deze kiezers daadwerkelijk VNL en FVD stemmen, het aantal zetels kan exploderen richting de 10 zetels.

8 gedachten over “Kiezers PVV stappen over naar VNL en FVD”

 1. Forum voor democratie kan rekenen op mijn stem! Het zijn praktijkmensen, #hoedan denken ze over na en de speerpunten zijn van deze tijd. Voor mij is referenda echt iets wat wij nodig hebben in NL.

 2. Fvd heeft naar mijn idee belangrijkere standpunten. Puur weg met al het corrupte gedoe en de macht terug naar het volk. Hoe democratie hoort te zijn

  Aan de andere kant pvv Fvd of vnl ze zijn alle 3 een betere keuze dan al de rest wat in de kamer hangt

  1. Inderdaad een verademing, jammer dat er waarschijnlijk stemmen van de PVV, FVD en VNL onderling gewisseld gaan worden. Wellicht dat er hoger opgeleiden zich aangetrokken gaan voelen voor met name voor het FVD. Wat moet er nog allemaal gebeuren alvorens de overgrote meerderheid wakker wordt?

   1. Meer media aandacht door alles op een nette manier uit te leggen i.p.v. te roep toeteren dat alles wat bruiner is dan 3 weken Spanje er uit moet. Wij kunnen in zo’n klein landje niet de hele wereld opnemen. Afrika, al meer dan 35 jaar miljarden aan weggegeven en nog een puinhoop, hoog geplaatste figuren rijden in de grootste auto’s terwijl de bevolking lijd. Hooggeplaatste lieden in Nederland zitten hun zakken te vullen, liegen, bedriegen en stelen, dit wordt beloond met: wachtgeld, nieuwe baan, geen bekeuring of proces, men gaat maar gewoon door en dan moeten wij tevreden zijn. Een opstand zal niet lang op zich laten wachten, in Europa gebeurd er toch ook niets, maar wij betalen wel de hoofdprijs.
    Ik denk dat ik niets nieuws vertel maar er gebeurd gewoon niets. Jammer, maar het vertrouwen in de politiek is heel ver te zoeken en dat vertrouwen komt voorlopig niet terug.
    Ik stem op een zeer rechtse partij. puur uit onvrede.

 3. Ik twijfel heel erg of ik FvD stem of wederom toch weer gewoon voor de PVV ga stemmen.
  Neig toch iets meer naar de PVV maar ik wil mijn stem niet als een verloren stem zien. Heb namelijk het idee dat veel PVVers overstappen naar FvD. Niks mis mee natuurlijk maar er moeten veranderingen gaan plaatsvinden om Nederland leefbaar te houden. Het is nu of nooit!
  Welke partij ( PVV of FvD ) zou daar het meest geschikt voor zijn vraag ik me af…

Geef een reactie