VNL stijgt wederom 2 zetels naar 6

De doorberekening van het CPB heeft VNL geen windeieren gelegd. Het overzicht met cijfers heeft mensen doen bewegen om op VNL te gaan stemmen. Door de CPB berekening is de bekendheid onder stemmers vergroot. Vooral voormalige stemmers op de PVV en VVD trekt de partij aan.

7 gedachten over “VNL stijgt wederom 2 zetels naar 6”

  1. Huidige problemen zijn evenals oplossingen crisis tgv hebzucht voor 2e wereldoorlog te wijten aan onbenoemde taboes zoals overbevolking, nu: uitbuiten milieuvervuilingsubsidie: belastingvrij lobby-vliegen (continu 1 miljoen mensen in vliegtuig en wij maar gesubsidieerd lobby-hybride rijden, op wintersport gaan, lobby-convenient truth etc.)

    Zolang er geen problemen worden benoemd, blijven er onzin-media-feitjes die lekker zijn en gedragen wij ons als stemvee (CDA/VVD/PVDA/PVV), varkens voor de slacht (3e islamitische wereldoorlog)

    Voor de media: PAS OP TRUMP KOMT, ZOEK EEN BAANJTE BIJ CNN!

    1. Jan Roos is een ander type dan Thierry, deze laatste is academischer. Belangrijk is dat de doelgroepen verschillen. VNL moet het hebben van VVD en PVV en Forum voor Democratie heeft een groter bereik:zij zijn in staat om ook D 66 leeg te eten.Ik stem VNL vanwege de duidelijke standpunten inzake defensie en de euro.

Geef een reactie